آویژه

عیب یابی دستگاه لیزر موهای زائد

عیب یابی دستگاه لیزر موهای زائد

محتوای جدول

امروزه در دنیای پزشکی زیبایی دستگاه های لیزر موهای زائد نقش مهمی را ایفا می کنند، این دستگاه ها به علت حساسیت های سخت افزاری که دارند ممکن است دچار اختلالاتی شوند و به همین دلیل دلیل لازم است که نکات و شیوه های عیب یابی دستگاه لیزر مو های زائد را بدانید.

عیب یابی دستگاه لیزر موهای زائد چگونه است؟

فرایندی است که در آن ابتدا علائم نامطلوب و نقص‌های دستگاه شناسایی می‌شوند، سپس با بررسی سخت‌افزاری و نرم‌افزاری دستگاه و تست عملکرد، مشکلات آن رفع شده تا عملکرد بهینه دستگاه تضمین شود.

 مراحل عیب یابی دستگاه لیزر:

به طور کلی، عیب یابی دستگاه لیزر موهای زائد نیازمند انجام چک‌ها و تست‌های دقیق و کامل است تا هرگونه مشکلی که در عملکرد دستگاه وجود دارد شناسایی و رفع شوند.

بررسی سیستم خنک‌کننده:

اگر دستگاه دارای سیستم خنک‌کننده برای جلوگیری از گرم شدن پوست است، باید اطمینان حاصل شود که این سیستم به درستی کار می‌کند و قدرت خنک‌کنندگی آن به حد کافی است.

بررسی نور لیزر:

بررسی نور لیزر برای اطمینان از عملکرد صحیح و قدرت آن از اهمیت بالایی برخوردار است. ممکن است نور لیزر به دلایل مختلفی از جمله خرابی لامپ یا دیودهای لیزر ضعیف شده باشند.

بررسی کیفیت و عمر مفید لامپ یا دیودهای لیزر:

ممکن است لامپ یا دیودهای لیزر دستگاه به دلیل خرابی یا فرسودگی عمر مفید خود را به پایان رسانده باشند، که این موضوع نیازمند تعویض آن‌ها است.

بررسی اتصالات برق و کابل‌ها:

ابتدا باید اطمینان حاصل شود که دستگاه به درستی به برق متصل است، کابل‌ها و اتصالات برقی سالم هستند، همچنین باید از سلامت کابل‌های ارتباطی دستگاه با کامپیوتر یا دستگاه کنترلی اطمینان حاصل شود.

بررسی تنظیمات و پارامترها:

تنظیمات دستگاه برای نوع پوست و موی بیمار باید به درستی انجام شده باشد. عدم تطابق تنظیمات با نوع پوست و مو ممکن است باعث عملکرد نامناسب دستگاه شوند.

بررسی دقیق نرم‌افزار و کنترل :

بررسی نرم‌افزار و کنترل‌های دستگاه برای اطمینان از صحت و دقت عملکرد آن از اهمیت بالایی برخوردار است.

اگر در مرحله عیب یابی دستگاه لیزر متوجه شدیم که دستگاه دچار نقص شده است ابتدا، مشکلات را شناسایی کرده و سپس بهترین روش تعمیر آن را پیدا می کنیم.

انواع تعمیرات دستگاه لیزر

  تعمیر دستگاه‌های لیزر ممکن است شامل موارد مختلفی باشد، به طور کلی موارد زیر رایج هستند:

  1. تعمیرات مکانیکی: این شامل تعمیر و تعویض قطعات مکانیکی دستگاه مانند موتورها، بلبرینگ‌ها، روتورها، پمپ‌ها و سایر قطعات مکانیکی است که ممکن است به علت خرابی یا سایر مشکلات نیاز به تعمیر داشته باشند.
  2. تعمیرات الکتریکی: این شامل تعمیر و تعویض قطعات الکتریکی مانند مدارها، سنسورها، کنترلرها، ترانس‌ها و سایر قطعات الکتریکی است که ممکن است به علت خرابی نیاز به تعمیر داشته باشند.
  3. تعمیرات نرم‌افزاری: در این حالت، مشکلات و خطاهای مربوط به نرم‌افزار دستگاه شناسایی و رفع می‌شوند. این فرایند شامل به‌روزرسانی نرم‌افزار، اصلاح برنامه‌ها، رفع باگ‌ها سایر موارد مربوط می باشد.
  4. تعمیرات لیزری: در این حالت، عیب‌یابی و تعمیرات مربوط به بخش‌های لیزری دستگاه صورت می‌گیرد. این روند شامل تعمیر و تعویض لامپ‌ها، دیودهای لیزر، آینه‌ها و سایر قطعات لیزری است که به علت خرابی یا مشکلات فنی نیاز به تعمیر داشته باشند.
  5. تعمیرات خنک‌کننده: در دستگاه‌هایی که دارای سیستم‌های خنک‌کننده هستند، تعمیر و نگهداری این سیستم‌ها نیز از جمله انواع تعمیرات است که ممکن است لازم باشد.

این تعمیرات می‌توانند به طور مستقیم یا ترکیبی انجام شوند، و هر کدام بستگی به نوع مشکلات و خرابی‌های دستگاه دارند.

انواع دستگاه لیزر مو

چندین نوع دستگاه لیزر وجود دارد که با توجه به شرایط فرد انتخاب می شوند . روش انتخاب مناسب ترین نوع لیزر برای فرد قبل از درمان بسیار مهم است. پزشک با بررسی ساختار مو، رنگ مو و ساختار پوست بدن فرد تصمیم می گیرد که کدام روش لیزر را انتخاب کند. تفاوت اصلی بین دستگاه های لیزر انتخاب شده در طول موج منتشر شده آن ها است. طول موج اساساً میزان نفوذ لیزر به پوست و فولیکول های مو را تعیین می کند. انواع دستگاه لیزری که امروزه معمولاً مورد استفاده قرار می گیرند را می توان با عنوان روبی، دایود والکساندرایت ذکر کرد. درادامه به معرفی دستگاه های ذکر شده می پردازیم.

دستگاه لیزر الکساندرایت:

امروزه یکی از رایج ترین انواع دستگاه لیزر الکساندرایت است. طول موج نور منتشر شده از آن 755 نانومتر می باشد این دستگاه بیشتر برای افراد با پوست های روشن ومو های تیره کاربرد دارد و ممکن است برای افرادی که رنگ پوست تیره دارند خطراتی ایجاد کند.

دستگاه لیزر الکس دایود:

دستگاه الکس دایود پس ازدستگاه الکساندرایت، پرکاربردترین سیستم است. این لیزر برای پوست های تیره رایج است. ما استفاده از این دستگاه با طول موج 810 نانومتر را برای موهای رنگ روشن که دستگاه الکساندرایت نمی تواند تشخیص دهد توصیه می کنیم.

دستگاه لیزر سوپرانوتیتانیوم:

سوپرانو تیتانیوم با تکنولوژی ثبت شده استفاده می شود، تکنولوژی پیشگام آهنی است. در فناوری پیشگام سوپرانو تیتانیوم، فولیکول‌های مو به‌جای پالس‌های تک لیزری شدید، به تدریج گرم می‌شوند. به لطف این فناوری که تقریباً مانند اتو روی سطح پوست اعمال می شود، گرمای شدید احساس نمی شود و از سطح پوست محافظت می شود. به این ترتیب خطر مواجهه با عوارض نامطلوب مانند سوختگی و لکه های لیزری به حداقل می رسد.

سوالات متداول
اشتراک گذاری:
Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا